☀️ VAKANTIE KORTING -50% OP ALLES! ⛱️

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Geen geloofsovertuigers sticker

Het eten is net klaar en de deurbel gaat.. Na het openen van de deur begint er een persoon te praten over een geloof waar u totaal geen interesse in heeft. Het is lastig om de preek te onderbreken en het voelt erg ongemakkelijk.

Wat kan ik doen tegen ongewenste geloofsovertuigers aan mijn deur?

Met een GEEN-GELOOFSOVERTUIGERS-sticker op uw deur krijgt u geen geloofsovertuigers meer aan uw deur.

Wat zijn geloofsovertuigers?

Geloofsovertuigers zijn mensen die u willen bekeren tot een bepaald geloof. De meest voorkomende geloofsovertuigers die langs de deuren gaan in nederland zijn de Jehova’s getuigen.
Jehova’s getuigen staan vooral bekend doordat ze met anderen over de Bijbel willen spreken of op de Bijbel gebaseerde lectuur willen aanbieden. Deze prediking is voor alle leden verplicht en wordt door veel mensen aangeduid als “langs de deuren gaan”. Hoewel “de voet tussen de deur zetten” slechts spreekwoordelijk is, wekt het “langs de deuren gaan” vaak ergernis op.

Hoe kom ik aan deze GEEN-GELOOFSOVERTUIGERS-sticker?

U kunt de sticker hieronder aanvragen. Omdat elke deur of deurkozijn anders is zijn er verschillende uitvoeringen van de GEEN-GELOOFSOVERTUIGERS-sticker. Kies de sticker die het best bij uw type deur of deurkozijn past. De GEEN-GELOOFSOVERTUIGERS-sticker is weerbestendig.

Hoe moet ik de GEEN-GELOOFSOVERTUIGERS-sticker bevestigen?

De sticker kan eenvoudig op uw deur worden geplakt door het lijm-bescherm velletje achter op de sticker te verwijderen. De sticker moet vervolgens in de buurt van uw deurbel worden geplakt zodat deze duidelijk zichtbaar is voor de mensen die willen aanbellen.

Bestel vandaag en ontvang deze voordelen:

  • SALE! Nu tijdelijk 50% korting op ALLES!
  • Levertijd: 1-2 werkdagen
  • Bestellingen boven de €5,- GRATIS verzonden (anders €0,99)
  • Alle stickers zijn weerbestendig en afwasbaar
  • Ultra sterke vinyl stickers
  • Eenvoudig aan te brengen