☀️ VAKANTIE KORTING -50% OP ALLES! ⛱️

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Geen collectes sticker

De deurbel gaat weer. Na het openen van de deur staat daar de zoveelste collectant die vraagt of u iets over heeft voor het goede doel. Nee zeggen geeft een wrang gevoel dus dan toch maar een paar euro in de collectebus gestopt. U wilt eigenlijk graag op een beleefde manier duidelijk maken dat u niet aan de deur geeft (en wel geld overmaakt naar goede doelen die u hebt uitgekozen).

Wat kan ik doen tegen collectes aan mijn deur?

Met een GEEN-COLLECTES-sticker op uw deur krijgt u geen verkopers meer aan uw deur.

Wat zijn collectes?

Een collecte is een geldinzamelingsactie, meestal bestemd voor een goed doel, de kerk of hulpverlening bij natuurramp. Er zijn tientallen goede doelen waarvoor mensen met een collectebus langs de deuren gaan of op straat een inzamelingsactie houden. Voor zo’n openbare collecte is een vergunning vereist. 25 organisaties zijn verenigd in de Stichting Collecteplan, die de verschillende collectes jaarlijks op elkaar afstemt via een collecterooster. In kerken collecteert men tijdens de kerkdienst of mis. Er zijn ook collectes zonder vergunning waarvan het geld voor eigen gebruik is bestemd, indien dit wordt verzwegen is dat oplichterij.

Is collecteren nog van deze tijd?

Tegenwoordig kun je vrijwel elk goed doel online opzoeken. De informatie van het goede doel kun je rustig doorlezen en bekijken. Als je wil doneren dan is dit meestal ook mogelijk door (online)geld over te maken. De redenen waarom mensen het vaak lastig vinden om geld aan de deur te doneren zijn als volgt:
5 Beste Couch Potato-Oefeningen – Couch Potato Workout Plan Bodybuilding Estore slaapapneu wiki pimd overzicht kaki groen tee fitness workout gym bodybuilding t-shirt heren lange ebay.

 • Collecteren is ‘ouderwets’ en veel te duur.
 • Maar 26 Goede Doelen van de 3000 kunnen collecteren.
 • De collectant belt ‘altijd’ precies aan als het niet uitkomt.
 • Contant geld op straat is tegenwoordig jammer genoeg gevaarlijk.
 • U zich bijna verplicht voelt om iets te geven en geen nee wilt zeggen.

Hoe kom ik aan deze GEEN-COLLECTES-sticker?

U kunt de sticker hieronder aanvragen. Omdat elke deur of deurkozijn anders is zijn er verschillende uitvoeringen van de GEEN-COLLECTES-sticker. Kies de sticker die het best bij uw type deur of deurkozijn past. Deze geen collectes sticker is weerbestendig.

Hoe moet ik de GEEN-VERKOPERS-sticker bevestigen?

De GEEN-COLLECTES-sticker kan eenvoudig op uw deur worden geplakt door het lijm-bescherm velletje achter op de sticker te verwijderen. De sticker moet vervolgens in de buurt van uw deurbel worden geplakt zodat deze duidelijk zichtbaar is voor de mensen die willen aanbellen.

Bestel vandaag en ontvang deze voordelen:

 • SALE! Nu tijdelijk 50% korting op ALLES!
 • Levertijd: 1-2 werkdagen
 • Bestellingen boven de €5,- GRATIS verzonden (anders €0,99)
 • Alle stickers zijn weerbestendig en afwasbaar
 • Ultra sterke vinyl stickers
 • Eenvoudig aan te brengen